Allmänt

Promenadkatt!

2014-11-13 19:24 #0 av: LinaK

Brukar era katter följa med på promenad?

Våran Polly följer alltid med mig och hundarna på promenad, oftast tar vi skogspromenad då och hon hänger på rätt bra faktiskt. Kan hända att hon kommer efter men då väntar vi in henne Glad Ofta så klättrar hon upp på stockar och stenar vilket gör att hon kommer efter lite men då springer hon ikapp. Sen är hon helt slut när vi kommer hem och ligger på övervåningen och sover, eller så stannar hon ute och lägger sig någonstans. Dom är så roliga dessa katter!

// Lina - VärdBichon Kolla gärna in min blogg:
http://linaalgotsigge.blogg.se

Anmäl
2014-11-13 19:26 #1 av: Fridaaaa

Nope, Findus har följt med en gång upp i skogen, aldrig mer sen haha. Han började skrika efter mig när han tappade oss ur sikte och blev jätteglad när han såg oss. Fia lämnar knappt tomten Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support.
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2014-11-13 19:28 #2 av: Stormvindh

Våra katter hänger alltid med på promenad om de ser att man ska ut med hundarna! Har varit tillfällen då jag haft tre fyra katter på en lång rad efter mig och hunden, tänker varje gång vad roligt det måste se ut ifall någon skulle se det Gapskrattar

En av katterna är lite bekvämare av sig dock, hon brukar vilja bli buren stora delar av promenaden men det är rätt mysigt och hon väger inte mycket så brukar inte göra mig så mycket :)

Anmäl
2014-11-13 19:36 #3 av: Wony

Våra katter kan mycket väl följa med på promenad. Upplever dock att Lillan är duktigare på att följa med, än vad Chili är. Har tagit långa skogspromenader med Lillan, är riktigt mysigt faktiskt.

Anmäl
2014-11-14 02:56 #4 av: VildaVittra

Givetvis, annars skulle vi ju inte veta åt vilket håll vi ska gå. Skrattar


Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-11-14 03:10 #5 av: Cahira

#4 Carrot stick. Gapskrattar


Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-11-14 03:56 #6 av: Cahira

Attans glömde ju länken till bilden. :) http://i.stack.imgur.com/Ie2uP.gif

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-11-14 19:44 #7 av: Halvdansken

Jodå, de gillar det. En gång gav sig Elvis med ut med min man på en joggingrunda, men det var ingen bra ide precis. Mannen fick stanna och vänta in katten när han tyckte att nu gick det väl lite för fort det här. Helt ärlig - man ska GÅ på promenad, inte springa!!
Min man var inte ens varm när han kom hem, men Elvis kastade sig i soffan och sov flera timmar.

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl
2014-11-14 19:46 #8 av: cattisa

Flisa och jag brukar gå på skogspromenader. Hon gillar att klättra upp i träden lite då och då och se sig om. Hon har bra koll på mig och är aldrig långt bort när vi är ute och går tillsammans.

Anmäl
2014-11-14 20:12 #9 av: 00eme05

Japp, när vi går till dagis, sen kanske de är ett möte så vår hankatt ligger ute på trappan i ca en timme och väntar sedan skriker han på mamma, antagligen för att han fått vänta så länge :)

Sedan ibland när man joggar, han joggar i samma takt och när man kommer hem så lägger han sig och pustar på mattan ;)

Och självklart lekplatser. När barnen gungar så håller han koll på dem, så de inte trillar, han håller sig oftast nära dem på lekplatsen :)

Hur mysigt som helst!

Anmäl
2014-11-15 00:09 #10 av: MelindaOhman

Mina 2 tidigare katter som vi haft i familjen i många år.. syskon.. följde oss alltid på promenaderna.. tex när man gick till affären.. de stannade en bit innan vägen kom och detta var då en bra bit från hemmet.. och där satt de bägge två och väntade så fint på oss Skrattar och skulle vi ta en annan väg hem satt de kvar.. man kom på det senare nån timma efter att ja just fasen katterna!!! Då fick vi gå dit och ropa på de.. gullfisarna Skrattar så var det ALLTID! KattKatt

Anmäl
2014-11-15 21:42 #11 av: ElsaN.01

Ja absolut, men hon är mycket noga med att det inte ska synas att hon vill följa med oss. Om man vänder sig om låtsas hon nosa på något eller springer iväg en bit, men hon smyger efter sen igen. Kommer man för långt bort från huset sätter hon sig dock ned och skriker tills man bär henne hela vägen hem ;)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.