Allmänt

Kattmamma lär sina barn.

2015-08-26 16:16 #0 av: Björne33

Det är första gången jag har kattungar... En kompis till mig sa att när kattungarna är sådär 7-8 veckor å börjar kattmamman att behandla dem som byte. Genom att smyga på dem och sedan "överfalla"dem. Det är för att lära dem att jaga. Jag tyckte det lät otäckt, men erfar just nu att min katt har sin egen metod. Hon måste haft ihjäl en musmamma och har nu burit in alla musbarnen till kattungarna levande! I skrivande stund sitter jag på bordet med ett fullkomligt krig vid mina fötter och en nöjd kattmamma som ligger på soffan och tittar på, oh undrar hur jag ska lösa detta?

Anmäl
2015-09-05 20:29 #1 av: Forest

0 nja det där har jag inte vart med om att kattmamma gör. Jag är mer van att dom tar in lite chockade byten som kattungarna ska lära sig jaga o bita ihjäl. Tycker kattungar leker själva mycket smyga-attack-lekar med sina kullsyskon men även på sin mamma + andra offer dom hittar dit kan även vi tvåfotingar räknas in ;) 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.