Allmänt

Utrkatter och toalådor

2015-09-01 20:44 #0 av: MaxFlickan

Ni som har katter som tillbringar en stor del av dagen utomhus, hur gör ni med toalådor?

Min äldre katt som är ute mycket går ytterst sällan på lådan, de har han inte gjort speciellt ofta sedan han fick börja vara ute.

Lill kissen som nu börjat vara ute lite mer använder fortfarande ofta lådan. Lådorna, ena för kiss och den andra för bajs tydligen :)

Och nej, jag har inget emot att lill-kissen fortfarande använder lådorna. De får han göra så länge han vill och känner sig bekväm med det.

"Be sure you put your feet in the right place, then stand firm."  Abraham Lincoln

Medarbetare på Finland Ifokus och Multikulturellt Ifokus.

Anmäl
2015-09-01 20:45 #1 av: tlover

Nu när det är sommar och vår katt är ute så jättemycket har hon ingen toalåda. Hon går helt enkelt ute.

Till vintern kommer vi kanske att använda låda igen, det får hon bestämma.

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2015-09-01 20:55 #2 av: LinaLj

Här finns lådan framme hela tiden. Zultan får lite då och då för sig att han ska vara innekatt och sova på soffan hela dagarna. Köttbullen använder bara lådan om han känner att Zultan precis varit där.

Anmäl
2015-09-02 08:17 #3 av: kattöga

Här har vi låda, ifall att...
Honan går aldrig på lådan, tror inte hon fattar vad den är till för. Hanen har använt den när han tvingats att vara inne men använder den ibland när vädret är alldeles för läskigt fortfarande (mest kring vintertid).

Tänk vad mycket spännande man kan lära sig, när man inser att man inte är så smart som man har trott!    /   Catta-Y

Meeow! 

Anmäl
2015-09-05 20:25 #4 av: Forest

Vi har en stor plastlåda och en mindre avlång låda till katterna. Bamse den vuxna katten använder inte lådan mer än extrema fall det vill säga nattetid och han är nödig. Nu har vi en liten kattunge hemma därmed kattlåda nr två intagen den kommer troligen få vara kvar ett bra tag då vi hoppas på lillpissen vill vara en innekatt, men det återstår att se vad han själv anser om vara en innekatt som får kanske vara ute i sele :) 

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.